Uprzejmie informujemy, że sklep stacjonarny na ul. Ekologicznej 8 został przeniesiony na ul. Malinowskiego 5 w Warszawie.

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Olej ze słodkich migdałów (100 ml)

Dostępność: duża ilość
Cena: 15,00 zł 15.00
ilość szt.
Zyskujesz 15 pkt [?]

Opis

Olej ze słodkich migdałów należy do najbardziej popularnych olejów kosmetycznych. Zawiera głównie kwas olejowy i NNKT. Stosuje się go w oczyszczaniu i pielęgnacji cery podrażnionej, wrażliwej i dojrzalej. Olej nie jest zbyt tłusty, ciężki i dobrze współdziała z innymi surowcami kosmetycznymi.

Skład INCI: Prunus Amygdalus Dulicis Oil.

Opinie o produkcie (1)

21 lutego 2017

Dobry olej, zwłaszcza do olejowania włosów przed myciem. Nie obciąża i ładnie wygładza włosy. Dobry również przy przesuszonej skórze na dłoniach.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl